Waarom kiest u voor
Bakker Ganzeveld
assurantiën
Bespreking met een adviseur bij een boer
Bespreking met een adviseur bij een boer
  • advies met kennis van (uw) zaken
  • experts in strategisch risicomanagement
  • kennis van bedrijfsrisico’s, wat uw business ook is
  • expertise in polisvoorwaarden en preventie
  • proactieve advisering over uw verzekeringspakket

Zakelijke en particuliere verzekeringen voor de ondernemer

Wij ontzorgen u en uw organisatie met deskundig verzekeringsadvies, keuze voor de verzekeringen, goede voorwaarden, scherpe premies en een persoonlijke service. Dit doen we zowel zakelijks als privé voor u als ondernemer.

Hoe gaan we te werk? Wensen en behoeften in kaart brengen

Wij houden van persoonlijk contact en willen een zakelijke relatie opbouwen met u en uw bedrijf. Bovendien is elke onderneming uniek en om deze reden gaan we voorafgaand aan onze samenwerking met u om tafel om uw onderneming te leren kennen, kennis te maken met haar activiteiten en uw wensen en behoeften te inventariseren.

Bepalen welke risico’s te verzekeren

Vervolgens adviseren we u over de risico's die u loopt, welke risico's te verzekeren en welke zelf te dragen. Ook hoort u van ons wat u moet doen aan preventie om uw onderneming verzekerbaar te maken. Wat wij ook doen, onze werkwijze is altijd helder, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

 

Deze verzekeringen kunt u onder meer bij ons afsluiten

Brandverzekering

Brand heeft een enorme impact, zowel emotioneel als financieel. Natuurlijk bent u blij als er geen gewonden of erger te betreuren zijn, als dit noodlot u treft. Maar de schade bij brand kan ook desastreus zijn, daarom is een goede brandverzekering bijna onmisbaar. Ook leggen verzekeraars op het gebied van brandpreventie een steeds grotere verantwoordelijkheid neer bij u als ondernemer. Wilt u uw brandverzekering aanspreken? Dan zullen experts heel goed kijken of u wel hebt voldaan aan alle polisvoorwaarden en clausules op het gebied van brandpreventie. Weten waaraan u moet voldoen vergt kennis van verzekeringen en de praktische toepassing van de regels door verzekeraars. Wij hebben hiervoor alle benodigde kennis en ervaring in huis.

Bedrijfsschadeverzekering

Wilt u gedekt zijn tegen misgelopen omzet en ervoor zorgen dat u winst behoudt en de vaste kosten kunt blijven betalen? Dan adviseren wij u graag over een bedrijfsschadeverzekering.

Aansprakelijkheidsverzekering

Veroorzaken u of uw medewerkers tijdens het werk voor uw bedrijf schade bij een ander? Dan kunt u aansprakelijk gesteld worden. Die aansprakelijkheid kan grote financiële gevolgen hebben, zo groot dat het zelfs het voortbestaan van uw bedrijf in gevaar kan brengen. Eén van de manieren om deze financiële risico’s te beperken, is het opstellen van waterdichte leveringsvoorwaarden. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Werkgeversaansprakelijkheid

Stel uw medewerker rijdt schade tijdens een dienstrit en loopt daarbij letsel op. Uw WA-verzekering en uw aansprakelijkheidsverzekering dekken deze schade niet omdat dit zowel zaakschade als letselschade omvat. Indien een medewerker ten gevolge van een dergelijk ongeval tijdens een dienstrit arbeidsongeschikt raakt bent u als werkgever aansprakelijk voor de gederfde inkomsten. Deze kosten kunnen flink oplopen. Een werkgeversaansprakelijkheidsverzekering dekt de financiële risico’s die dit met zich meebrengt.

Motorrijtuigen

Een wagenpark maakt uw organisatie mobiel, flexibel en slagvaardig. Daarentegen zit een ongeluk in een klein hoekje en zijn de gevolgen van een auto-ongeluk vaak groot. Het is daarom wettelijk verplicht om voor uw wagenpark een WA-motorrijtuigenverzekering af te sluiten. U kunt deze tevens uitbreiden met aanvullende dekkingen. We informeren u graag over de mogelijkheden en helpen u bij het vinden van een passende verzekering voor uw wagenpark.

Landmaterieel

Bijna elk agrarisch bedrijf gebruikt land- en/of werkmaterieel. U kunt hierbij denken aan tractoren, heftrucks, shovels, quads, graafmachines of bijvoorbeeld kranen. U als ondernemer wilt uiteraard uw materieel verzekeren tegen de risico’s die u loopt door onder andere ongelukken, brand of diefstal. Met onze jarenlange ervaring helpen we u graag met het verzekeren van deze risico’s.

Inkomensverzekering

U en uw medewerkers moeten onder alle omstandigheden gegarandeerd zijn van voldoende inkomen. Die kosten kunt u zelf dragen of verzekeren.

Inkomensverzekering van uzelf als ondernemer

Wilt u zeker zijn van uw eigen inkomen bij (langdurige) ziekte of arbeidsongeschiktheid? Dan adviseren wij u graag over een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) voor uw situatie. Zo staan wij naast u bij het voorkomen van ongewenste situaties bij inkomensverlies.

Wilt u meer weten over verzekeringen?