Over Bakker Ganzeveld assurantiën

Service, kwaliteit en relatie, dat zijn de drie waarden die centraal staan in onze dienstverlening. We tillen de bedrijfszekerheid van uw onderneming naar een hoger niveau door u te informeren en te adviseren op het gebied van verzekeringen. We helpen u in kaart te brengen welke risico’s uw activiteiten met zich meebrengen, kijken samen met u naar de risico’s die u wilt dragen en welke u daarvan wilt verzekeren. We denken met u mee en komen met de juiste verzekeraar, een goed samengesteld pakket met de gewenste dekking en een eerlijke prijs.

We hebben als doel u en uw organisatie volledig te ontzorgen en beheren daarom ook graag uw verzekeringen. Zo houden we u op de hoogte van wetwijzigingen, denken we met u mee wanneer er iets wijzigt binnen uw bedrijf en begeleiden we het melden/afhandelen van schades. Ook kunt u naast uw zakelijke verzekeringen uw particuliere verzekeringen bij ons afsluiten. Zo heeft u te allen tijde een vast contactpersoon.

In de afgelopen jaren hebben we ons gespecialiseerd in verzekeringen voor bouw-installatiebedrijven, garagebedrijven, grondverzetbedrijven, loonbedrijven, horecabedrijven, retail bedrijven en vakspecialisten zoals advocaten, notarissen en accountants. Zaken als poliswaarden, acceptatie en schadeafwikkelingen hebben voor ons geen geheimen.

Onze kernwaarden

Kwaliteit en betrouwbaarheid: Een verzekering is pas relevant wanneer u een schade heeft. Toch zetten wij alles op alles om vooraf alles goed voor u te regelen en samen met u te kijken naar welke voorzorgsmaatregelen u kunt treffen om een schadeclaim te voorkomen.

Persoonlijk: We zijn relatiegericht en hebben als doel u en uw bedrijf volledig te ontzorgen. We staan open voor vragen en zijn graag uw kennispartner.

Oplossingsgericht: We gaan geen uitdaging uit de weg en staan voor u klaar in geval van een schade. We ondersteunen u indien gewenst bij het melden van de schade, begeleiden het proces en werken samen met u aan een passende oplossing.

Afspraak is afspraak: Bij ons is een afspraak ook echt een afspraak. We houden ons aan onze deadlines, zijn duidelijk in communicatie en zorgen ervoor dat u precies weet waar u aan toe bent.

Wie zijn wij?

Jan Ganzeveld

Directeur-eigenaar

Winschoten

Frank Davids

Adviseur schade zakelijk en inkomen

Winschoten

Bram Spithoff

Adviseur schade zakelijk en inkomen binnendienst

Winschoten

Maurice Jonkman

Adviseur schade particulier binnendienst

Winschoten

Irene Kuil

Schadebehandelaar

Winschoten

Joke Medendorp-Miner

Financiële administratie

Winschoten