Transportbaan 4A   -   Winschoten   -   info@bakkerganzeveld.nl   -   0597 436833   /   06-50738060

Heeft u een vraag?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via dit formulier. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

Zakelijk

Wat doet Bakker Ganzeveld voor u?

Bakker Ganzeveld doet aan risicomanagement. We adviseren bedrijven omtrent risico’s en zoeken naar oplossingen om ze te voorkomen. Denk aan risico’s op het gebied van bedrijfsactiviteiten, bedrijfsmiddelen, veiligheid, mobiliteit, personeel, milieu en vergunningen. We zetten graag in op preventie omdat u daarmee veel geld kunt besparen. De inzet van Bakker Ganzeveld verdient zichzelf terug.

We zijn gespecialiseerd in:

 • beroepsaansprakelijkheid
 • sociale zekerheid
 • regie op verzuim

U neemt contact met ons op. En wat dan?

We beginnen altijd met een inventarisatie waarbij we uw huidige verzekeringspakket doornemen en uw wensen bespreken. Met onze quickscan krijgen we snel inzicht in uw huidige situatie.

Vervolgens ontvangt u een advies op maat waarmee we op zoek gaan naar de verzekeraar die het beste bij u past. Het komt ook voor dat we u alleen advies geven.

Polisproof maken

Leest u de kleine lettertjes? Het is voor veel bedrijven ondoenlijk om alle eisen van verzekeraars te kennen en na te leven. Probleem: voldoet u niet aan de eisen dan wordt schade niet gedekt. Daarom is het belangrijk om uw organisatie polisproof te maken. Bakker Ganzeveld helpt u daarbij.

Gezondheidsrisico's

Wat betekent ziekte voor uw bedrijf? Een zorgverzekering kan u en uw medewerkers helpen om gezond te blijven en u in geval van ziekte te ontzorgen. Bakker Ganzeveld adviseert over de kosten en voorwaarden van verschillende aanbieders zodat u een goede keuze kunt maken.

Wij adviseren u ook graag bij het opzetten van collectieve verzekeringen.

Een ondernemer die zelf niet kan werken als gevolg van ziekte of een ongeval  verliest daardoor meestal zijn inkomen. We adviseren u over manieren om dat inkomensverlies te verzekeren.

Assurantiebeurs

Soms is het moeilijk om uw risico’s te verzekeren. Bijvoorbeeld omdat een verzekeraar de risico’s te groot vindt, omdat er een grote kans op schade is of als het om een hoge waarde gaat. Dan is het goed om te weten dat Bakker Ganzeveld een samenwerking heeft met een beursmakelaar om specifieke risico’s toch te kunnen dekken. De assurantiebeurs is van oudsher ingericht om afwijkende, grote of complexe risico’s te verzekeren.

Wat doet Bakker Ganzeveld?

Bakker Ganzeveld doet aan risicomanagement. We adviseren bedrijven en zoeken naar oplossingen. Een goede analyse van uw situatie is daarbij het uitgangspunt. We zetten graag in op preventie omdat u daarmee veel geld kunt besparen. De inzet van Bakker Ganzeveld verdient zichzelf terug.

We zijn gespecialiseerd in:

• beroepsaansprakelijkheid;
• sociale zekerheid;
• regie op verzuim.

Wat kost dat?

Onze werkzaamheden per klant lopen sterk uiteen, afhankelijk van de wensen van onze klanten en de complexiteit van hun bedrijfsvoering. Soms werken wij op provisiebasis, wat inhoudt dat de betaling in uw premie verwerkt wordt. Soms sturen we een factuur. Daarom maken we graag vooraf persoonlijke afspraken met onze klanten over de te verrichten werkzaamheden en onze verloning, helemaal toegesneden op hun omstandigheden. Wat we ook doen, we maken van tevoren duidelijke afspraken, zodat u weet waar u aan toe bent.

Onafhankelijk

Bakker Ganzeveld kan met u kiezen uit tientallen verzekeraars. We zijn onafhankelijk en vinden altijd een polis die aansluit op uw specifieke situatie.

Bakker Ganzeveld assurantiën:

 • Pro-actief
 • Integer
 • Ondersteuning & begeleiding
 • Vast aanspreekpunt
 • Persoonlijk contact
 • Snel ter plekke
 • Onafhankelijk
 • Provisie of per uur, u bepaalt
 • Schadebegeleiding/afhandeling
 • Wij kennen onze klant!

 

“Bakker Ganzeveld werkt aan lange klantrelaties met vertrouwen.”

assurantie advies

Keuring van elektrische installaties
Verzekeraars vragen om regelmatige keuring van elektrische installaties. Was dat eerder vooral NEN 3140, tegenwoordig vraagt men steeds vaker NTA 8220. Deze laatste is ontwikkeld door het Verbond van Verzekeraars en UNETO-VNI, de ondernemersorganisatie voor de installatie-branche. Laat u goed adviseren over de benodigde keuringen. Niet alleen voor de verzekering, maar ook in geval van rechtsgeschillen is het verstandig om de juiste papieren te hebben. Mocht er iets gebeuren en de installatie is niet gekeurd dan is er meestal geen dekking.
Verder lezen
Asbesthoudende daken
Verzekeraars hebben moeite met het klakkeloos blijven verzekeren van asbesthoudende daken. Immers; bij een calamiteit moeten zij een nieuw dak betalen. Dit terwijl het dak vóór 2024 evengoed vervangen moet worden.
Verder lezen
Zonder zorgen op reis.
Naar de zon, een wereldstad of lekker de bergen in.
Verder lezen