Waarom kiest u voor
Bakker Ganzeveld
assurantiën
Bespreking bij North Group
Bespreking bij North Group
  • advies met kennis van (uw) zaken
  • experts in strategisch risicomanagement
  • kennis van bedrijfsrisico’s, wat uw business ook is
  • expertise in polisvoorwaarden en preventie
  • proactieve advisering over uw verzekeringspakket

Zakelijk verzekeringsadvies

We tillen de bedrijfszekerheid van uw MKB-bedrijf naar een hoger niveau door u te informeren en te adviseren op het gebied van verzekeringen. We helpen u in kaart te brengen welke risico’s uw activiteiten met zich meebrengen, kijken samen met u naar de risico’s die u wilt dragen en welke u daarvan wilt verzekeren.

Zakelijk verzekeringsadvies is maatwerk

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we de belangen van uw onderneming behartigen bij de verzekeraar en zijn we bij onderhandelingen namens u een volwaardige gesprekspartner. Dit resulteert in de juiste oplossingen voor assurantievraagstukken en passende oplossing voor uw bedrijf. Volgens ons is namelijk elk zakelijk verzekeringsadvies maatwerk!

Uw organisatie als uitgangspunt

Kennis van uw organisatie is de basis van alles wat wij voor u mogen doen. Daarom beginnen we met een gesprek met de ondernemer. Daarbij gaan wij op zoek naar de antwoorden op de vragen: wat zijn de grote en kleine risico’s waarmee u te maken krijgt? Welke van deze risico’s kunt en wilt u zelf dragen? Welke risico’s blijven er dan over om te verzekeren? Welke zaken moet u verplicht verzekeren? En wat moet u doen aan preventie om te voldoen aan alle polisvoorwaarden en clausules?

Voor elke situatie een oplossing

Wij denken in oplossingen en met behulp van ons grote netwerk doen wij er alles aan om in uw situatie tot een oplossing te komen. Daarbij kijken wij bijvoorbeeld naar de mogelijkheid tot het verdelen van grote risico’s over diverse verzekeraars via de assurantiebeurs.

Wilt u verzekeringsadvies?

Neem dan gerust contact met ons op.