Transportbaan 4A   -   Winschoten   -   info@bakkerganzeveld.nl   -   0597 436833   /   06-50738060

Heeft u een vraag?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via dit formulier. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

Risicomanagement

Neem uw bedrijfsrisico’s geregeld met een deskundige onder de loep. Onze adviseur komt graag regelmatig met u uw bedrijf analyseren. Wat is er verandert? Bent u nog op de juiste manier verzekert?

Risico’s zijn een onderdeel van het ondernemerschap. Er komen alleen nogal wat risico’s op ondernemers af. De overheid, uw klanten, uw verzekeraar... Uit elke hoek kan op enig moment een risico komen en de omstandigheden veranderen voortdurend. Als u nieuwe risico’s niet aan ziet komen kan dat de continuïteit van uw bedrijf in gevaar brengen. Daarom is risicomanagement belangrijk. Neem contact met ons op voor een risicocheck.

Advies

U kunt Bakker Ganzeveld ook inhuren als onafhankelijke derde. Daarbij treden we dus niet op als tussenpersoon tussen u en verzekeringsmaatschappijen, maar geven bijvoorbeeld voor een second opinion.

Voor grotere ondernemingen is het soms raadzaam om de offerte(s) van verzekeraars door een objectieve derde te laten beoordelen. Bakker Ganzeveld voert met plezier een second opinion uit om er achter te komen welk aanbod voor u het beste is. Ons uurtarief verdient u snel terug in de poliskosten.

Aanbestedingen

Bakker Boven wordt steeds vaker ingezet om bij aanbestedingen vooraf of tijdens het proces te beoordelen of de meest optimale prijs-prestatieverhouding wordt aangeboden. Als onafhankelijke deskundige zorgen wij ervoor dat uw organisatie niet over- of onderverzekerd is.

Bakker Ganzeveld assurantiën:

 • Begrijpelijk
 • Bekwaam
 • Betrokken
 • Bereikbaar
 • Vast aanspreekpunt
 • Persoonlijk contact
 • Snel ter plekke (regionaal)
 • Onafhankelijk
 • Provisie of per uur, u bepaalt
 • Schadebegeleiding/afhandeling
 • Wij kennen onze klant!

Neem het zekere voor het onzekere… Bakker Ganzeveld

assurantie advies

Keuring van elektrische installaties
Verzekeraars vragen om regelmatige keuring van elektrische installaties. Was dat eerder vooral NEN 3140, tegenwoordig vraagt men steeds vaker NTA 8220. Deze laatste is ontwikkeld door het Verbond van Verzekeraars en UNETO-VNI, de ondernemersorganisatie voor de installatie-branche. Laat u goed adviseren over de benodigde keuringen. Niet alleen voor de verzekering, maar ook in geval van rechtsgeschillen is het verstandig om de juiste papieren te hebben. Mocht er iets gebeuren en de installatie is niet gekeurd dan is er meestal geen dekking.
Verder lezen
Asbesthoudende daken
Verzekeraars hebben moeite met het klakkeloos blijven verzekeren van asbesthoudende daken. Immers; bij een calamiteit moeten zij een nieuw dak betalen. Dit terwijl het dak vóór 2024 evengoed vervangen moet worden.
Verder lezen
Zonder zorgen op reis.
Naar de zon, een wereldstad of lekker de bergen in.
Verder lezen