Transportbaan 4A   -   Winschoten   -   info@bakkerganzeveld.nl   -   0597 436833   /   06-50738060

Heeft u een vraag?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via dit formulier. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

VM Service

VM Service in Leek is totaalleverancier van professionele schoonmaakartikelen en reinigingsmiddelen in Noord Nederland. “We werken in principe in Groningen, Friesland en Drenthe. De markt is groot, want ieder bedrijf is een potentiële klant van ons.” We luisteren naar Cees Jan Bras. Een gedreven ondernemer die het bedrijf bijna tien jaar geleden overnam: “Ik zag kansen en die zie ik nog steeds. Ik bedenk steeds iets nieuws. Zo kan ik waarde toevoegen. Door klanten te blijven verrassen kunnen wij groeien in Noord Oost Nederland. De regio waar ik service kan waarborgen omdat we onze klanten kennen.”

“Wat wij belangrijk vinden bij de dienstverlening aan onze klanten zie je ook terug in de keuze voor onze tussenpersoon. Ik kwam bij Bakker Ganzeveld terecht omdat een klant erg tevreden over hen was. En ik merk nu zelf ook dat de betrokkenheid van Jan Ganzeveld het verschil maakt. Zijn persoonlijke aanpak spreekt mij aan. Kijk, ik moet bij elke verzekeraar premie betalen maar direct persoonlijk te woord gestaan worden door iemand die je bedrijf kent maakt het verschil.”

“Natuurlijk hoop ik er nooit gebruik van te hoeven maken. Maar als er eens iets is met een verzekeraar dan weet ik dat Jan voor VM Service in de bres springt en voor ons strijdt. Dat is een extra zekerheid die je als bonus krijgt als je zaken doet met mensen die betrokken zijn.”

Website VM Service

Top 1 Toys Jager

Top 1 Toys Jager
“Ik heb een speelgoedwinkel in Winschoten, we bestaan bijna 17 jaar. Er komt steeds meer technologie in het speelgoed. Steeds meer interactiviteit maakt het voor de kinderen leuk. Dingen die bewegen, met sensors werken, gekoppeld worden met websites zijn steeds meer de trend. Maar gelukkig is het traditionele speelgoed ook nog altijd in trek. De nummer één in speelgoed blijft Lego! Ondanks alle neplego is Lego één van de grootste merken in speelgoedland.” Bert Jager…
 

Perdon Fysiotherapie

Perdon Fysiotherapie
Perdon Fysiotherapie werkt op drie locaties in Zuidlaren, Annen en Gieten. Er zijn niet vaak schades. “We hebben één keer een grote waterschade gehad in de praktijk. De hele vloer stond onder water. Achteraf bleek het een constructiefout van de buizen die onder de vloer zaten. Er moest een compleet nieuw buizenstelsel over het plafond gemaakt worden”, vertelt Rian Perdon. “Het was een ramp! We waren blij dat we een goede verzekering hadden en een goede tussenpersoon”.…
 

Thuis begint bij Eijerkamp

Thuis begint bij Eijerkamp
Thuis begint bij Eijerkamp. Met woonwinkels in Zutphen en Veenendaal kun je bij Eijerkamp in totaal 48.000 m2 wooninspiratie vinden. Dat zijn minstens 7 voetbalvelden. Eelco Rietveld is controller bij de Eijerkamp Retail Groep en werkt al jaren met Jan Ganzeveld: “De samenwerking met Bakker Ganzeveld is interactief. Er zijn heel veel tussenpersonen maar velen komen niet verder dan het afsluiten. Daarna zie je ze niet weer. Dat gaat bij Bakker Ganzeveld anders.”Afgezien van de pensioenen zijn a…
 

assurantie advies

Keuring van elektrische installaties
Verzekeraars vragen om regelmatige keuring van elektrische installaties. Was dat eerder vooral NEN 3140, tegenwoordig vraagt men steeds vaker NTA 8220. Deze laatste is ontwikkeld door het Verbond van Verzekeraars en UNETO-VNI, de ondernemersorganisatie voor de installatie-branche. Laat u goed adviseren over de benodigde keuringen. Niet alleen voor de verzekering, maar ook in geval van rechtsgeschillen is het verstandig om de juiste papieren te hebben. Mocht er iets gebeuren en de installatie is niet gekeurd dan is er meestal geen dekking.
Verder lezen
Asbesthoudende daken
Verzekeraars hebben moeite met het klakkeloos blijven verzekeren van asbesthoudende daken. Immers; bij een calamiteit moeten zij een nieuw dak betalen. Dit terwijl het dak vóór 2024 evengoed vervangen moet worden.
Verder lezen
Zonder zorgen op reis.
Naar de zon, een wereldstad of lekker de bergen in.
Verder lezen