Transportbaan 4A   -   Winschoten   -   info@bakkerganzeveld.nl   -   0597 436833   /   06-50738060

Heeft u een vraag?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via dit formulier. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

Terug naar Referenties

De Haan Advocaten & Notarissen

De Haan Advocaten & Notarissen

 “Wij zijn ondernemende advocaten en notarissen. Ondernemers herkennen ons ondernemerschap en zien dat we succesvol innoveren. Dat is aantrekkelijk, we hebben daarom een goede band met ondernemers.”  In zijn opvallende kantoor met uitzicht op de skyline van de stad Groningen spreek ik met meester Winfryd de Haan. Advocaat, mede-eigenaar en grondlegger van De Haan Advocaten & Notarissen.

 

“Groei is voor ons geen doel meer. We zijn het grootste kantoor in Noord Nederland. We bieden een totaalpakket aan onze klanten en hebben een grote voorsprong in kennis. Onze omvang maakt het gemakkelijk regelmatig met nieuwe oplossingen te komen. Voorbeelden? We zijn net begonnen met een abonnement voor kleine ondernemers en ZZP’ers. Voor een zeer lage prijs bieden we een zekerheidspakket aan.” “Een ander voorbeeld is het voeren van Class Action procedures. Dat gebeurde vroeger alleen in Amerika, maar wij namen het initiatief om de Stichting Waardevermindering door Aardbevingen Groningen op te richten. Met ruim 700 leden berekenen we nu de omvang van de waardedaling van huizen door de aardschokken en dienen we een claim in bij de NAM. Volgende Class Actions? Windmolens!”

Met zo veel juridische slagkracht is verzekeren vast niet nodig? “Juist wel. Voor ons kantoor is verzekeren voor beroepsaansprakelijkheid een erg belangrijke zaak. We willen de pensioenen ook graag goed geregeld hebben. En wat dacht je van ons pand en onze auto’s. Verzekeren is belangrijk. We laten ons daarbij ondersteunen door Jan Ganzeveld. Hij is zeer ter zake kundig door veel ervaring in het verzekeringswezen en hij is bijzonder accuraat. Voor mij is het van grote waarde dat ik met mijn assurantieadviseur kan sparren over onze daadwerkelijke behoeften. Jan Ganzeveld kent ons, kent onze branche en denkt met ons mee. Niet om meer te verkopen, maar omdat hij een goed advies wil geven."

Omdat onze producten goed op elkaar aansluiten denken Bakker Ganzeveld en de Haan samen na over nieuwe producten die we in collectiviteit aan kunnen bieden. Dat is nog eens samen optrekken!

Website de Haan Advocaten & Notarissen

Top 1 Toys Jager

Top 1 Toys Jager
“Ik heb een speelgoedwinkel in Winschoten, we bestaan bijna 17 jaar. Er komt steeds meer technologie in het speelgoed. Steeds meer interactiviteit maakt het voor de kinderen leuk. Dingen die bewegen, met sensors werken, gekoppeld worden met websites zijn steeds meer de trend. Maar gelukkig is het traditionele speelgoed ook nog altijd in trek. De nummer één in speelgoed blijft Lego! Ondanks alle neplego is Lego één van de grootste merken in speelgoedland.” Bert Jager…
 

Perdon Fysiotherapie

Perdon Fysiotherapie
Perdon Fysiotherapie werkt op drie locaties in Zuidlaren, Annen en Gieten. Er zijn niet vaak schades. “We hebben één keer een grote waterschade gehad in de praktijk. De hele vloer stond onder water. Achteraf bleek het een constructiefout van de buizen die onder de vloer zaten. Er moest een compleet nieuw buizenstelsel over het plafond gemaakt worden”, vertelt Rian Perdon. “Het was een ramp! We waren blij dat we een goede verzekering hadden en een goede tussenpersoon”.…
 

De Abdij van Dokkum

De Abdij van Dokkum
“We hebben een hotel, restaurant en hotelbar. Een middelgroot bedrijf met 25 hotelkamers, 4 sterren en de verzekeringen lopen allemaal bij Bakker Ganzeveld.” Aan het woord is Dhr. Raatjes, mede-eigenaar van De Abdij van Dokkum. “Ik heb zelf ook in het verzekeringsvak gezeten. Jan Ganzeveld is een oud collega en we zijn elkaar eigenlijk nooit uit het oog verloren. Ik heb met name voor Bakker Ganzeveld gekozen omdat hij zeer ter zake kundig is en praktische oplossingen heeft.” &ldq…
 

assurantie advies

Keuring van elektrische installaties
Verzekeraars vragen om regelmatige keuring van elektrische installaties. Was dat eerder vooral NEN 3140, tegenwoordig vraagt men steeds vaker NTA 8220. Deze laatste is ontwikkeld door het Verbond van Verzekeraars en UNETO-VNI, de ondernemersorganisatie voor de installatie-branche. Laat u goed adviseren over de benodigde keuringen. Niet alleen voor de verzekering, maar ook in geval van rechtsgeschillen is het verstandig om de juiste papieren te hebben. Mocht er iets gebeuren en de installatie is niet gekeurd dan is er meestal geen dekking.
Verder lezen
Asbesthoudende daken
Verzekeraars hebben moeite met het klakkeloos blijven verzekeren van asbesthoudende daken. Immers; bij een calamiteit moeten zij een nieuw dak betalen. Dit terwijl het dak vóór 2024 evengoed vervangen moet worden.
Verder lezen
Zonder zorgen op reis.
Naar de zon, een wereldstad of lekker de bergen in.
Verder lezen