Transportbaan 4A   -   Winschoten   -   info@bakkerganzeveld.nl   -   0597 436833   /   06-50738060

Heeft u een vraag?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via dit formulier. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

Terug naar Referenties

De Abdij van Dokkum

De Abdij van Dokkum

“We hebben een hotel, restaurant en hotelbar. Een middelgroot bedrijf met 25 hotelkamers, 4 sterren en de verzekeringen lopen allemaal bij Bakker Ganzeveld.” Aan het woord is Dhr. Raatjes, mede-eigenaar van De Abdij van Dokkum.

“Ik heb zelf ook in het verzekeringsvak gezeten. Jan Ganzeveld is een oud collega en we zijn elkaar eigenlijk nooit uit het oog verloren. Ik heb met name voor Bakker Ganzeveld gekozen omdat hij zeer ter zake kundig is en praktische oplossingen heeft.”

“Toen ik Jan leerde kennen vertelde hij bij de eerste de beste klant waar we samen zaten dat een aantal verzekeringen moet, maar dat je niet moet verzekeren wat niet hoeft. Daar maak je een eigen keuze in en die laat je niet door een ander bepalen. Dat is blijven hangen, want hierin is Jan anders dan vele anderen in de branche. Vrijwel elke verzekeringsagent zal je adviseren… dit moet je doen, en dat, en dat… maar je moet de vraag stellen of het wel noodzakelijk is.”

“We hebben niet vaak schade, al was er onlangs een klant die een ongelukje heeft gehad. Dat is vervelend en wij werden aansprakelijk gesteld voor “gederfde levensvreugde”. Zoiets sturen we door naar Bakker Ganzeveld. Die nemen het verder op en ik heb er weinig werk aan.”

“Bakker Ganzeveld is lekker nuchter, no nonsense en ik weet wat ik aan ze heb!”
 
Website de Abdij van Dokkum

 

De Haan Advocaten & Notarissen

De Haan Advocaten & Notarissen
 “Wij zijn ondernemende advocaten en notarissen. Ondernemers herkennen ons ondernemerschap en zien dat we succesvol innoveren. Dat is aantrekkelijk, we hebben daarom een goede band met ondernemers.”  In zijn opvallende kantoor met uitzicht op de skyline van de stad Groningen spreek ik met meester Winfryd de Haan. Advocaat, mede-eigenaar en grondlegger van De Haan Advocaten & Notarissen.  
 

Top 1 Toys Jager

Top 1 Toys Jager
“Ik heb een speelgoedwinkel in Winschoten, we bestaan bijna 17 jaar. Er komt steeds meer technologie in het speelgoed. Steeds meer interactiviteit maakt het voor de kinderen leuk. Dingen die bewegen, met sensors werken, gekoppeld worden met websites zijn steeds meer de trend. Maar gelukkig is het traditionele speelgoed ook nog altijd in trek. De nummer één in speelgoed blijft Lego! Ondanks alle neplego is Lego één van de grootste merken in speelgoedland.” Bert Jager…
 

Perdon Fysiotherapie

Perdon Fysiotherapie
Perdon Fysiotherapie werkt op drie locaties in Zuidlaren, Annen en Gieten. Er zijn niet vaak schades. “We hebben één keer een grote waterschade gehad in de praktijk. De hele vloer stond onder water. Achteraf bleek het een constructiefout van de buizen die onder de vloer zaten. Er moest een compleet nieuw buizenstelsel over het plafond gemaakt worden”, vertelt Rian Perdon. “Het was een ramp! We waren blij dat we een goede verzekering hadden en een goede tussenpersoon”.…
 

assurantie advies

Keuring van elektrische installaties
Verzekeraars vragen om regelmatige keuring van elektrische installaties. Was dat eerder vooral NEN 3140, tegenwoordig vraagt men steeds vaker NTA 8220. Deze laatste is ontwikkeld door het Verbond van Verzekeraars en UNETO-VNI, de ondernemersorganisatie voor de installatie-branche. Laat u goed adviseren over de benodigde keuringen. Niet alleen voor de verzekering, maar ook in geval van rechtsgeschillen is het verstandig om de juiste papieren te hebben. Mocht er iets gebeuren en de installatie is niet gekeurd dan is er meestal geen dekking.
Verder lezen
Asbesthoudende daken
Verzekeraars hebben moeite met het klakkeloos blijven verzekeren van asbesthoudende daken. Immers; bij een calamiteit moeten zij een nieuw dak betalen. Dit terwijl het dak vóór 2024 evengoed vervangen moet worden.
Verder lezen
Zonder zorgen op reis.
Naar de zon, een wereldstad of lekker de bergen in.
Verder lezen