Waarom kiest u voor
Bakker Ganzeveld
assurantiën
Bespreking bij Meilof Riks BV
Bespreking bij Meilof Riks BV
  • advies met kennis van (uw) zaken
  • experts in strategisch risicomanagement
  • kennis van bedrijfsrisico’s, wat uw business ook is
  • expertise in polisvoorwaarden en preventie
  • proactieve advisering over uw verzekeringspakket

Een passende verzekering voor uw organisatie

Bakker Ganzeveld is uw partner in risicomanagement, -preventie en verzekeringen.  We tillen de bedrijfszekerheid van uw onderneming naar een hoger niveau door met ons oog voor uw bedrijf en onze kennis van polissen en voorwaarden de risico’s in kaart te brengen en te verzekeren.

Bij Bakker Ganzeveld houden we van een uitdaging en zijn we niet bang onze mouwen voor u op te stropen. Ons doel is namelijk om de juiste verzekeraar, het perfecte pakket en een grondige preventie conform voorwaarden samen te stellen. Hierbij kijken we naar de juiste mix van aanvaardbare risico’s, een betaalbaar verzekeringsbedrag en de gewenste dekking. Kortom, wij vinden samen met u een passende dekking voor uw organisatie, uw mensen en uzelf.

Meer over onze verzekeringen.

Zakelijk verzekeringsadvies en strategisch risicomanagement

U wilt de continuïteit van uw organisatie waarborgen door de risico’s strategisch te managen. Dit houdt in dat u bewust kiest om bepaalde risico’s zelf te dragen en anderen te verzekeren. We helpen u hier graag bij met onze expertise in strategisch risicomanagement, onze kennis van polissen en de passie voor ons vak. We brengen samen met u in kaart welke risico’s u kunt dragen, welke u moet verzekeren en stellen met u een preventieplan op. Zo weet u welke maatregelen u moet treffen, zodat de verzekering uitkeert wanneer nodig. 

Lees meer over verzekeringsadvies

Een sparringpartner voor iedereen

We zijn een sparringpartner voor iedereen en schuiven graag aan om onze expertise in te zetten voor uitdagingen en complexe cases voor vakspecialisten, zoals installatiebedrijven, garagebedrijven, grondverzetbedrijven, loonbedrijven, horecabedrijven, retail bedrijven en vakspecialisten zoals advocaten, notarissen en accountants. Zaken als poliswaarden, acceptatie en schadeafwikkelingen hebben voor ons geen geheimen.

Lees meer over Bakker Ganzeveld

Passen uw polissen nog bij uw bedrijfsvoering?

Assurantie
advies